ΑρχικήΠληροφορίεςΠληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία courier που επιλέγετε εσείς ( ACS, Γενική Ταχυδρομικη, Ταχυμεταφορές Ελτά). Μπορείτε να βρείτε την επιλογή αυτή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .  Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια μέρα εάν καταχωρηθεί έως το μεσημέρι καθημερινής ημέρας και Σαββάτου (σε σπάνιες περιπτώσεις λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να αποσταλεί την επόμενη μέρα) .  Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει ένα προϊόν στα χέρια του αγοραστή είναι μία(1) έως τρεις (3) εργάσιμες μέρες (Συνήθως η παράδοση εντός Αττικής γίνεται την επόμενη μέρα από την αποστολή της, και εκτός Αττικής την μεθεπόμενη μέρα, εκτός εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή).
Το κόστος αποστολής ενός προϊόντος στο εσωτερικό της χώρας είναι 2,5 € ευρώ ενώ εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής επιβαρύνεστε με 1 €. Όταν η αγορά του προϊόντος ή των προϊόντων είναι μεγαλύτερη από 50 ευρώ τότε η αποστολή είναι δωρεάν.
 
Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό email με τα στοιχεία της αποστολής, ενώ εάν δεν έχετε εισάγει email θα σας αποσταλεί SMS στο κινητό που δηλώσατε. Επιπλέον θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας . Εάν δεν λάβετε ενημερωτικό email, αναζητήστε το  στην ανεπιθυμητη αλληλογραφία ή ανατρέξτε στις παραγγελίες σας εάν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο sportys.gr
 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης είναι 4-5 εργάσιμες μέρες. Το κόστος αποστολής είναι 11 ευρώ. Η χρέωση αυτή είναι βασική και εξαιρείται από την προσφορά της δωρεάν αποστολής με αγορές άνω των 50 ευρώ. Επίσης, η αγορά ενός προϊόντος από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.
 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων σε χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης είναι περίπου 10-15 μέρες. Το κόστος αποστολής είναι 11 ευρώ. Η χρέωση αυτή είναι βασική και εξαιρείται από την προσφορά της δωρεάν αποστολής με αγορές άνω των 50 ευρώ. Επίσης, η αγορά ενός προϊόντος από χώρα εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.

 

aaa